|

Nicolai Busekist

Liverpool-træner Jürgen Klopp fremsatte en påstand om Mohamed Salah i kølvandet på Liverpools exit fra Europa League.

Mest læste i dag

Efter at være slået af Atalanta med samlet 3-1, blev Liverpool elimineret fra Europa League. Liverpool stod overfor en svær opgave i returkampen i Italien efter at have tabt det første opgør 3-0 på Anfield.

Da Trent Alexander-Arnold trak et straffespark i det femte minut, fik Klopps hold en ideel start på opgøret. Mohamed Salah tog sig af straffesparket, hvor han scorede sit 23. mål i denne sæson.

Men den egyptiske stjerne havde det svært i store dele af kampen, og han spildte blandt andet en fantastisk mulighed lige før pausen. Det hele kulminerede med, at han blev udskiftet i det 66. minut.

Efter at være vendt tilbage fra en skade i sidste måned, har Salah ikke spillet på sit bedste. Angående den 31-årige spillers nuværende situation, føler Klopp sig dog helt tryg.

"Jeg er slet ikke bekymret. Det er, hvad angribere gør - det sker for angribere. Han kommer igennem det. Han er en af de mest erfarne spillere i truppen. Det er stort set det," sagde han ifølge Liverpool Echo på et pressemøde efter kampen.

"Det er ikke sådan, at Mo aldrig har misset chancer før i sit liv. Det er en del af spillet. Straffesparket var meget overbevisende, og den næste chance var uheldig. Men det er ikke første gang, han misser en stor chance som den."

"Jeg gør ikke en stor historie ud af det. Hvad du gør ud af det, har jeg ingen indflydelse på. Men nej, jeg er ikke særlig bekymret."

Med Liverpools exit fra Europa League, er Premier League deres eneste chance for at vinde endnu et trofæ denne sæson.

Efter succesen i Carabao Cup havde Liverpool håbet på at vinde både FA Cup og Premier League i Klopps sidste sæson i klubben.

Men eliminering fra FA Cup og nederlag mod Crystal Palace i Premier League har gjort det svært for dem.