Conor McGregor har købt sig en luksuriøs yacht designet og produceret af Lamborghini, og nu har han endelig modtaget den.

Den 33-årige UFC-stjerne lægger ikke skjul på, at han er glad for sit nye køb, som han endda kalder for ‘The Supercar of the Sea’ på Instagram.

Den luksuriøse både er en Lamborghini Technomar, som Conor McGregor købte tilbage i 2021 for intet mindre end 2,4 millioner pund, hvilket er svarende til 21,2 millioner kroner. Det skriver The Sun.

Der bliver kun lavet i alt 63 udgaver af den eftertragtede yacht fra Lamborghini. Indtil videre er der kun 12 af dem, der er blevet leveret, hvoraf McGregors altså er en af dem.

Båden i sig selv er unik, men Conor har valgt at gøre den endnu mere speciel, da han har fået fremstillet den i farver, der er kendt fra hans whisky Proper Twelve.

Det var dog ikke helt gratis, for hans ønsker til farvevalg mv. endte med at koste ham yderligere 3,4 millioner kroner. I videoerne og billederne, han har delt på Instagram, ser det dog ikke ud til at være noget, han bekymrer sig over.

McGregor har dog ikke blot travlt med at nyde livet. Han er nemlig også i gang med sin genoptræning, da der er en forventning om, at han skal tilbage i buret i løbet af dette år.