MMA-stjernen mener, at en af sportens største navne aldrig bliver UFC-mester, og kun kæmper for pengenes skyld. 

MMA-stjernen Islam Makhachev beskylder stjernen Dustin Poirier for at kæmpe i UFC udelukkende for pengenes skyld. 

LÆS OGSÅ: Håndboldstjerne i stort skifte

Ifølge The Mirror mener Islam Makhachev, at Dustin Poirier aldrig bliver UFC-mester, og det er derfor, at han skifter vægtklasse for at tjene flere penge og stadig være relevant i UFC: 

“Jeg tror, at ​​han bare vil tjene penge. Han ved, at han ikke længere bliver UFC-mester,” sagde Makhachev, inden han fortsatte: 

“Det er derfor, han tænker på penge nu. Han vil bare være i den vægtklasse, hvor han kan tjene flest penge. Dette er min mening.”

Dustin Poirier har taget på for at kunne kæmpe mod veteranen Nate Diaz, der er et kæmpe navn i UFC. Kampen skulle have fundet sted tilbage i 2018. 

Men dengang måtte Dustin Poirier trække sig med hofteskade. Efterfølgende er kampen aldrig blevet til noget.

Dustin Poirier ved dog ikke selv, hvem hans næste modstander bliver i den nye vægtklasse, men han ser mange mulige modstandere: 

“Der er mange fyre på lange sejrsstimer. Der er nogle kommende stjerner, nogle nye fyre. Der er mange modstandere, der kunne være min potentielle næste modstander, så vi får se,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Formel 1-hold skriver under med kæmpe sponsor

Islam Makhachev får også opbakning fra den tidligere UFC-kæmper Khabib Nurmagomedov, der tror Makhachev bliver en ny UFC-mester. Noget de ikke tror Dustin Poirier bliver.