Her sker det: Viktor Axelsen bryder tavsheden

Af: Jesper Bengtson

|

18/04/2024 20:37

Foto: Shi Tang/Getty Images
Foto: Shi Tang/Getty Images
Danskeren sætter nu ord på.

Mest læste i dag

Badmintonstjernen Kento Momota, der i flere år har været blandt de allerbedste i verden, har besluttet at trække sig fra sporten.

Han har haft flere tætte og uforglemmelige kampe mod Viktor Axelsen, men selvom de to verdensstjerner har været rivaler, så er der tilsyneladende ikke ondt blod mellem dem.

Sådan skriver SE og HØR.

I et opslag på X ønsker danskeren sin tidligere rival god vind:

"Jeg ønsker dig en god pension. Selv om du har tæsket mig alt for mange gange, så har det været en sand fornøjelse af dele bane med dig. Jeg føler mig heldig over at have fået lov til at konkurrere med en spiller af din kaliber", skriver han.

De flotte ord arbejder ikke kun den sportslige rivalisering, men også den gensidige respekt og det professionelle venskab, som de to spillere har udviklet.

Axelsen påpeger videre, hvor meget Momota har betydet for sporten og for ham selv:

"Du har presset mig til at arbejde hårdere, og jeg ved, at du har inspireret mange fans og børn i hele verden til at samle en ketsjer op."

Momotas karriere har været præget af både triumf, herunder to VM-titler og de udfordringer, som topprofessionel sport ofte medfører.

Hans rivalisering med Viktor Axelsen har været et højdepunkt for mange badmintonfans, der nu kan spekulere i, hvem der kan overtage pladsen som den næste japanske VM-vinder.

Herunder kan du se det omtalte opslag.