Viktor Axelsen raser efter nederlag: Jeg har lyst til at flække et eller andet

Af: Nicolai Busekist

|

04/05/2024 07:26

Viktor Axelsen var ikke i specielt godt humør, da han fredag tabte i tre sæt mod verdens nummer 14, Chou Tien Chen.

Mest læste i dag

Danmark fik ikke en god start på fredagens kvartfinale ved Thomas Cup. Den kamp havde verdensetter Viktor Axelsen fået æren af at spille, men han formåede ikke at tage en sejr med fra banen.

I stedet tabte han i en tæt kamp mod verdens nummer 14, Chou Tien Chen, der måtte ud i tre sæt. Da det stod klart, at han havde tabt, kunne han ikke holde frustrationerne tilbage.

Tværtimod gik den danske badmintonspiller på knæ og skreg sin frustration ud på banen. Efterfølgende har han også udtalt, at han slet ikke var tilfreds med sin præstation på banen. 

"Jeg er mega pissed. Mest fordi jeg selvfølgelig taber kampen, men også måden jeg taber på. Elendigt, elendigt, elendigt. Jeg har lyst til at flække et eller andet herude. Det er nok ikke så godt," sagde han til TV 2 Sport.

Det var Chen, der kom bedst fra start, da han vandt først sæt med 21-19. I andet sæt var det derimod Axelsen, der havde overtaget, hvorfor han vandt 21-14. Tredje og sidste sæt var en meget tæt affære, hvor Chen til sidst fik lukket kampen med 21-19.

Axelsen lagde ikke skjul på, at Chen var en fortjent vinder af kampen, hvorfor han også lykønskede ham. Han forklarede samtidig, at han følte, at han ikke havde kroppen med sig i kampen.

"Mest alt kroppen i dag, desværre – og det er egentlig det, jeg er mest frustreret over. Jeg troede lige, det gik så godt, men i dag var skidt. Men ja, jeg gjorde, hvad jeg kunne," lød det fra ham.

Danmark endte med at tabte samlet set, hvorfor de er færdige ved dette års Thomas Cup.