Fans raser efter reglerne for kamp mellem Mike Tyson og Jake Paul er bekræftet

Af: Nicolai Busekist

|

30/04/2024 18:37

Boksefans har givet udtryk for deres vrede, efter at reglerne for kampen mellem Mike Tyson og Jake Paul er blevet offentliggjort.

Mest læste i dag

Jake Paul og den tidligere sværvægtsmester Mike Tyson har fået deres kommende kamp klassificeret som en officiel, professionel kamp af Texas Department of Licensing and Regulations.

Kampen vil bestå af otte runder med en varighed på to minutter, hvor begge boksere vil benytte sig af handsker med en vægt på 14 ounce. Resultatet vil derudover også påvirke deres professionelle boksestatistik.

"Mike Tyson og Jake Paul skrev under på at kæmpe mod hinanden med ønsket om at gøre det i en officiel professionel kamp, der ville have et definitivt udfald," sagde Most Valuable Promotions-medstifter Nakisa Bidarian til ESPN.

"I løbet af de sidste seks uger har MVP arbejdet sammen med sine partnere for at opfylde kravene fra Texas Department of Licensing and Regulations (TDLR) for at godkende Paul vs. Tyson, og vi er taknemmelige for, at vi er nået til dette punkt."

Siden kampen blev annonceret, har den været meget kontroversiel. Det har især været på grund af den store aldersforskel på 30 år mellem 27-årige Paul og 57-årige Tyson.

Derfor var der også flere fans, der var hurtige til at kritisere beslutningen fra boksekommissionen. Mange af dem mener ikke, at kampen skulle have lov til at blive bokset som en professionel kamp.

"Forfærdeligt syn for Texas Boxing Commission," skrev en bruger på det sociale medie X, hvor en anden bruger tilføjede: "Det er faktisk trist."

"En absolut skændsel fra Texas Commission," lød det fra en tredje, der fik opbakning fra en fjerde person: "Der er en god chance for at det bliver pinligt."

Kort tid efter, at nyheden om reglerne blev delt, delte Tyson selv et opslag på det sociale medie X. Her skrev han følgende: "Ja, det er en rigtig officiel kamp med Jake Paul."

Tyson har ikke vundet en professionel boksekamp siden sin knockout-sejr over Clifford Etienne i februar 2003. Siden da er han blevet stoppet af Danny Williams i 2004 og Kevin McBride i 2005.

Desuden vil aldersforskellen på over 30 år være den største i professionel boksnings historie, da den overgår forskellen på 24 år mellem Archie Moore (49) og Mike DiBiase (25), da de mødtes i 1963.