Så meget kræver Mike Tyson for kamp mod YouTube-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

21/03/2022 19:50

Mest læste i dag

Mike Tyson kræver et ekstremt højt beløb for at bokse mod YouTube-stjerne Jake Paul.

Bokselegenden Mike Tyson vendte i november 2020 tilbage til ringen, da han boksede mod Roy Jones Jr. i en showkamp på otte runder.

På undercardet slog YouTube-stjernen Jake Paul den tidligere NBA-stjerne Nate Robinson i gulvet og dannede samtidig et venskab med Tyson.

Siden da har det været rygtet, at de to parter skulle være i forhandlinger om en potentiel millionkamp.

Ifølge The Sun hævder Mike Tyson, at der ikke er forhandlinger i gang, og indrømmer, at det ville kræve et gigantisk beløb at få ham tilbage i ringen.

Ifølge Mike Tyson er Jake Paul og ham blot to venner, der har det lidt for sjovt sammen:

"Jeg ved intet om det. Hør her, jeg har røget med ham for evigt. Jeg tog også nogle svampe med ham. Men jeg har aldrig hørt om den her boksekamp før. Jeg var sammen med ham i St. Barts for ikke så længe siden og festede, og han fortalte mig aldrig noget om dette. Jeg har aldrig hørt det her fra nogen, jeg har lige hørt det her fra jer," sagde Mike Tyson.

Herefter gjorde han det klart, at han vil have en stor sum penge, hvis han skal en tur i ringen med Jake Paul: 'I want a billion bucks'.

Mike Tyson vil altså kræve omtrent 6,7 milliarder kroner, hvis han skal vende tilbage til ringen i en kamp mod Jake Paul.