Geraint Thomas raser: "Vi er klovne i et cirkus"

Af: Jesper Bengtson

|

15/05/2024 13:45

Foto: Pierre Teyssot / Shutterstock.com
Foto: Pierre Teyssot / Shutterstock.com
Geraint Thomas langer ud.

Mest læste i dag

I Giro d'Italia 2024 har Tadej Pogacar været fænomenal.

Han har allerede nu sikret sig tre etapesejre, og derudover sidder han i den lyserøde trøje, som betyder, at han fører klassementet.

Mens det ser ud til, at sloveneren løber afsted med sejren, så er podiepladserne stadig helt åbne. Daniel Martínez fra BORA - hansgrohe indtager i skrivende stund andenpladsen, mens Geraint Thomas fra INEOS ånder ham i nakken.

Sådan skriver mediet OA Sport.

Den tidligere Tour de France-vinder, Geraint Thomas, har nu udtrykt sin utilfredshed med løbets tilrettelæggelse efter etapen i Napoli, hvor han mistede sin andenplads til colombianeren.

Den britiske rytter kritiserede både løbsarrangørerne og øvrige ryttere hårdt. Han påpegede blandt andet farlige forhold ved mållinjen, vejenes dårlige tilstand, samt de risici, rytterne tog under løbet.

"Nogle gange virker det som om, vi er klovne i et cirkus. Kæden hoppede konstant, og det er ikke en god ting", udtaler han til SpazioCiclismo og fortsætter:

"Der var også store huller over hele vejen. I sidste ende er jeg glad for at være kommet uskadt igennem etapen. Slutningen var virkelig kaotisk, men mine holdkammerater holdt mig ude af problemer. Takket være dem formåede jeg altid at forblive i en god position."

Mens rytterne nyder en velfortjent hviledag, ser fans frem til de kommende uger, hvor spændingen og usikkerheden kun ser ud til at stige.

Hvem kommer til at stå på podiet, når Giroen er ved vejs ende? Kun én ting er sikker. Der er mere drama i vente.