Jonas Vingegaards træner afslører, at Trine har en særlig opgave

Af: Jesper Bengtson

|

15/05/2024 16:34

Foto: Jean Catuffe/Getty Images
Foto: Jean Catuffe/Getty Images
Vingegaards træner sætter nu ord på, hvordan det står til.

Mest læste i dag

Jonas Vingegaard var en del af et skræmmende styrt under 4. etape af Baskerlandet Rundt.

Det kostede ham flere brækkede ribben, et brækket kraveben og en punkteret lunge. Tim Heemskerk, som er danskerens træner hos Visma, husker tydeligt den følelsesladede eftermiddag.

"Det har været følelsesladet. At se etapen og ham styrte. Det gjorde indtryk på alle på holdet, selvfølgelig. Den eftermiddag sad man bare og ventede på opdateringer", siger han ifølge B.T.

Vingegaard tilbringer nu tid i Danmark med sin hustru, Trine, og datter, Frida, i deres nye luksusvilla i Glyngøre. Det betyder dog ikke, at han ikke er i kontakt med holdet - for det er han.

Faktisk forklarer Tim Heemskerk, at de alle bidrager med det, de kan, i henhold til genoptræningen:

"Vi prøver at hjælpe ham med at snakke om tingene. Det gælder også på hjemmefronten med Trine. Vi hjælper allesammen til."

Trods de betydelige skader arbejder Vingegaard nu med både en fysioterapeut og en ernæringsekspert for at komme tilbage i topform så hurtigt som muligt.

Heemskerk udtaler, at det går fremragende hos fysioterapeuten, og at de er positive omkring den nuværende udvikling og fremgang.

Træneren sætter derefter en streg under, at Vingegaard selv har meget at sige i forhold til, hvornår han er klar til at bevæge sig op på næste 'niveau'.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Tour de France, som starter den 29. juni i Firenze, er det store mål for Vingegaard.

Vingegaards rejse tilbage til cykelsportens top fortsætter med støtte fra både familien, holdet og resten af vort lille land.