Mads Pedersen langer ud efter journalist: Forstår ikke, at jeg skal have en holdning

Af: Nicolai Busekist

|

24/06/2024 08:01

Cykling
Foto: Bob Cullinan / Shutterstock.com
Mads Pedersen plejer gerne at stille op for pressen, men han har heller ikke noget imod at svare skarpt på de spørgsmål, han får.

Mest læste i dag

Mads Pedersen i aktion søndag, hvor det ikke blev til en sejr ved DM i linjeløb, som han ellers havde sigtet efter. Derfor havde han naturligvis ikke det store at glæde sig over efter løbet.

Men allerede inden løbet stillede han op til en række spørgsmål. En stor del af disse handlede om hans forventninger til det kommende linjeløb - men ikke alle.

Den danske Lidl-Trek-rytter endte også med at få et spørgsmål, som han ikke havde den store lyst til at svare på. Her gjorde han det i hvert fald klart, at han ikke havde en holdning til det.

Spørgsmålet handlede om det store drama vedrørende DM i enkeltstart i Herning fredag aften. Her var det egentlig Johan Price-Pejtersen fra Bahrain-Victorious, der tog sejren med to sekunder ned til Lidl-Treks Mattias Skjelmose, men det blev der senere lavet om på.

Price-Pejtersen endte med at blive diskvalificeret, fordi han brugte cykelstien et sted, hvor det ikke var tilladt. Som følge af dette, gik sejren til Skjelmose, der selv havde det underligt med det. Derfor var han ikke specielt interesseret i at tale om det.

Det samme gjorde sig gældende for Mads P., da B.T. fangede ham, inden han begav sig ud på ruten til DM i linjeløb. Her blev han spurgt om, hvordan humøret har været på holdet siden Skjelmose såkaldte skrivebordssejr.

"Jeg forstår ikke, at du overhovedet vil have, jeg skal have en holdning til det. Jeg har ikke engang været her og har ikke noget med deres enkeltstart at gøre," lød det fra Mads P., der fortsatte:

"Det er en lortesituation for alle, og der er ikke nogen, der synes, det er fedt, men jeg har ikke brug for at have en holdning til det."