Rygterne svirrer omkring Jonas Vingegaard: Hollandsk medie har bekræftet det

Af: Jesper Bengtson

|

21/12/2023 13:45

Cykling
Foto: Michael Steele/Getty Images
Foto: Michael Steele/Getty Images
Et hollandsk medie har bekræftet rygterne.

Mest læste i dag

Der hersker ikke nogen om, at Jonas Vingegaard, der har hele to Tour de France-sejre på cv'et, er et af verdens største navne inden for cykelsporten.

Derfor er det naturligt, at han får en masse opmærksomhed, men lige nu er hans navn ekstra varmt, da der i skrivende stund florerer rygter omkring den tidligere Tour de France-vinder.

Det skriver B.T.

Det er nemlig kommet det hollandske medie Wielerflits for øre, at danskeren har valgt at forlænge med det hollandske cykelhold, Visma - Lease a Bike, der tidligere gik under navnet Jumbo-Visma.

Denne forlængelse kommer kort efter danskerens oprindelige kontraktforlængelse i april, der skulle vare indtil 2027, hvorfor det nok er de færreste, der havde set den komme.

Mediet skriver, at hans nye kontrakt strækker sig helt til 2028.

Den nye aftale markerer en stærk gensidig tillid og en forventning om fortsat succes for Jonas Vingegaard og holdet.

Jonas Vingegaard, der allerede har haft en bemærkelsesværdig karriere, udtrykte sin begejstring og taknemmelighed over for holdet, da han forlængede med dem i april:

"Jeg har været på en fantastisk rejse med holdet, som har støttet mig på alle tænkelige måder, så jeg er blevet den rytter, jeg er i dag."

Udover Vingegaard har Sepp Kuss, vinderen af Vuelta a España, også sikret sin fremtid med holdet. Han har underskrevet en kontrakt, der holder ham på holdet indtil 2027.

Med disse forlængelser forstærker Visma - Lease a Bike sin position som et af de førende cykelhold, og alt peger på, at de vil fortsætte deres dominans i de kommende sæsoner.