|

11/04/2024 19:37

Andreas Christensen blev matchvinder, da Barcelona gæstede Paris Saint-Germain.

Mest læste i dag

Paris dannede onsdag aften ramme om et dramatisk opgør i Champions League-kvartfinalen, hvor FC Barcelonabesejrede Paris Saint-Germain med cifrene 3-2.

Kampens helt og matchvinder blev danske Andreas Christensen, der fejrede sin 28-års fødselsdag ved at score det afgørende mål for det spanske storhold.

Det skriver Jyllands-posten.

Andreas Christensen er tidligere på sæsonen fået masser af ros fra cheftræneren, Xavi Hernandez, og med sit seneste mål er han nok kun kommet mere ind i varmen.

Den danske midtstopper har efterfølgende kommenteret på sin uventede scoring, som han ikke havde helt styr på:

"Jeg havde lige fået at vide, hvor jeg skulle være, og jeg prøvede bare at udfylde mit rum. Jeg ved ikke, hvad der skete, men lige pludselig ramte den mig i hovedet. Så det var rart", siger Andreas Christensen, der også kalder målet for 'fødselsdagsheld'.

Den danske landsholdsspiller kom på banen blot to minutter før sit mål, hvorfor han nok aldrig glemmer den, selvom den ellers var en anelse langtrukken:

"Det var lidt kedeligt at holde fødselsdag alene på hotelværelset i løbet af dagen, men afslutningen på dagen har været god", udtaler han.

Barcelona, der gik til pause med en 1-0-føring, fik sig en chokstart på anden halvleg, da de pludselig var bagud 2-1.

Men med AC's mål og en kollektiv indsats lykkedes det for gæsterne at vende kampen og sikre en vigtig sejr. Nu ser Barcelona frem mod returkampen på hjemmebane, hvor de skal forsvare deres føring og kæmpe for en plads i semifinalen.