Christian Eriksen har truffet stor beslutning

Af: Nicolai Busekist

|

07/07/2024 08:47

Fodbold
Foto: Gareth Copley/Getty Images
Beslutningen er truffet.

Mest læste i dag

Der er ikke mange, der kan bryste sig af en karriere, der kan sammenlignes med Christian Eriksens. I mange år spillede han fodbold på højeste niveau, inden han blev ramt af et hjertestop og derefter fik indopereret en ICD-enhed.

Det resulterede i, at han fik ophævet sin kontrakt med Inter Milan. Det er nemlig ikke tilladt at dyrke professionelt sport i Italien, hvis man har en pacemaker.

Efterfølgende fik han en kontrakt på et halvt år i Brentford, da han vendte tilbage til banen. Her gjorde han det så godt, at Manchester United fik øjnene op for ham.

Den danske midtbanespiller har været en del af truppen hos De Røde Djævle siden da, men nu kan det være slut. Der har været mange rygter om et salg denne sommer, og tilsyneladende har han selv truffet en stor beslutning.

Mediet Football Insider skriver, at Eriksen allerede har fortalt sine venner, at han er klar til at forlade United denne sommer. Derfor må man næsten forvente, at han har sat sin agent på arbejde, så han kan finde et nyt sted at spille fodbold.

Hans nuværende aftale med United udløber næste år, hvorfor den engelske klub ønsker at sælge ham i år, så de ikke mister ham på en fri transfer. Desuden har hans spilletid været meget minimal på det seneste, hvilket er en anden grund til salget.

Eriksen har tiltrukket sig en del interesse fra hold i Tyrkiet og Saudi-Arabien. Sidstnævnte bliver dog ikke aktuelt, da han har gjort det meget klart, at han ingen lyst har til at spille i Mellemøsten.