|

16/05/2024 10:08

Fodbold

Mest læste i dag

Manchester United sikrede sig en vigtig sejr på 3-2 over Newcastle United på Old Trafford onsdag aften.

Kampen bød på intens spænding, hvor Rasmus Højlund spillede en afgørende rolle kort efter sin indskiftning.

United fik en stærk start på kampen, og efter en halv times spil bragte Kobbie Mainoo værterne foran med et mål.

Newcastle kæmpede dog hårdt for at få udlignet, men det lykkedes dem ikke inden pausen. Fem minutter inde i anden halvleg udlignede Anthony Gordon for Newcastle efter en fejl fra Sofyan Amrabat.

Amad Diallo sikrede United føringen igen efter et hjørnespark, hvor han scorede sit tredje mål for klubben.

Med otte minutter tilbage af kampen blev Rasmus Højlund skiftet ind, og blot to minutter senere kvitterede han med et mål fra kanten af feltet.

Denne scoring var et vigtigt svar på den kritik, han havde modtaget, da han før kampen kun havde scoret ét mål i otte ligakampe.

Du kan se målet ved at klikke på artiklen nedenfor.

Lewis Hall formåede at reducere for Newcastle kort før slutfløjt, hvilket skabte lidt spænding til sidst. Men Manchester United holdt fast og sikrede sig sejren, som bringer dem op på sjettepladsen i Premier League, en position de kæmper om sammen med Chelsea.