José Mourinho har afvist flere tilbud - vil kun til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

04/05/2024 10:30

Siden han blev fyret i AS Roma i januar, har José Mourinho været kædet sammen med flere klubber.

Mest læste i dag

Der er fortsat stor tvivl om, hvad fremtiden kommer til at byde på for José Mourinho. Han blev i januar fyret som træner i AS Roma, og har stået uden job siden da.

Da han betragtes som en af de bedste trænere i verden, har han naturligvis været sat i forbindelse med et hav af klubber. Til trods for dette, så har han endnu ikke sat sin underskrift på en ny kontrakt.

I løbet af karrieren har han været på kontrakt i flere storklubber, herunder Chelsea, Manchester United og Tottenham. På det seneste har der været meldinger om en retur til Premier League, da både Chelsea og Newcastle skulle holde øje med ham.

Selvom et tilbud skulle lande fra en af de to klubber, er det ikke en drømmedestination for Mourinho. Det tyske medie Bild skriver, at han har udset sig en helt anden klub. Angiveligt skulle han være ivrig efter at blive ny træner i Bayern München.

Mediet mener også at vide, at han allerede har taget flere skridt for at realisere dette ønske. Ikke nok med det, så har han også afvist en række tilbud, da han er indstillet på at skifte til Bayern.

Det kan dog blive vanskeligt for ham at få en chance i den tyske storklub. Bild skriver, at der blandt dele af ledelsen er modstand mod at ansætte ham, da han er kendt for at have en meget defensiv tilgang til fodbold.

Portugiseren skal dog ikke klandres for ikke at gøre et forsøg på at blive ansat. I sidste måned blev han også sat i forbindelse med jobbet i Bayern af Bild. I denne forbindelse skrev det tyske medie, at Mourinho er gået i gang med at lære tysk.