Kan blive skæbnesvangert: Christian Eriksen indkaldt til møde

Af: Nicolai Busekist

|

15/04/2024 19:29

Christian Eriksen er blevet indkaldt til et møde, der kan vise sig at blive skæbnesvangert for den danske midtbanespiller.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at det ikke er fryd og gammen for Christian Eriksen i Manchester United for tiden.

Det hænger sammen med, at den danske midtbanespiller ikke får meget spilletid. Faktisk tilbringer han stort set al sin tid på bænken, hvilket han tidligere har givet udtryk for, at han ikke er tilfreds med.

I de seneste 11 kampe har Eriksen ganske vist været udtaget til truppen, men han er startet på bænken. Ikke nok med det, så fik han kun spilletid i én af disse kampe.

Det har betydet, at han kun har fået 37 minutter på banen i de seneste 11 kampe. Det har naturligvis ført til et væld af rygter om, at han forlader den engelske klub til sommer.

Den kendte transferjournalist Fabrizio Romano melder nu, at den næste tid kan vise sig at være afgørende for Eriksen. Han har også rapporteret, at han er blevet indkaldt til et skæbnesvangert møde med ledelsen.

Naturligvis er det ikke ensbetydende med, at han får at vide, at han skal sælges. Som situationen ser ud nu, er det dog meget sandsynligt, at mødet kommer til at omhandle hans fremtid i en anden klub.

Hans nuværende kontrakt med United løber til sommeren 2025. Derfor er det også sidste chance for De Røde Djævle, hvis de vil have penge for den erfarne midtbanespiller.

Eriksen er dog ikke alene om at have en uvis fremtid på Old Trafford. Ifølge Romano er Casemiro også blevet indkaldt til et møde med ledelsen. På det seneste har der været en del rygter om, at han er i gang med sin sidste sæson i den engelske klub.

Han har dog kontrakt med United til sommeren 2026, hvorfor et salg ikke haster i samme grad. Til gengæld har han spillet en forfærdelig sæson, der har været langt fra hans vanlige niveau, hvorfor det er sandsynligt, at de vil forsøge at finde en ny klub til ham.