Kan forlade Manchester United: Bruno Fernandes tilbudt til storklub

Af: Nicolai Busekist

|

04/06/2024 14:53

Fodbold
Foto: Catherine Ivill/Getty Images
Foto: Catherine Ivill/Getty Images
Bruno Fernandes kan være fortid i Manchester United inden længe, da hans agent har tilbudt ham til en anden storklub.

Mest læste i dag

Sommerens transfervindue er næsten åbent, og der forventes at ske ting og sager i Manchester United de kommende måneder. Det betyder ikke blot, at der kommer nye spillere til. Hvis det skal blive en realitet, er de også nødt til at sende spillere den anden vej.

Efter en skuffende sæson i Premier League, er De Røde Djævle allerede gået i gang med at arbejdet med at omstrukturere deres trup forud for næste sæson.

Det betyder sandsynligvis, at flere stjernespillere forlader klubben inden længe. Brasilianske Casemiro er en af de spillere, der ser ud til at forlade Old Trafford denne sommer.

Midtbanespilleren har haft en forfærdelig sæson, hvor det var tydeligt at se, at hans niveau er faldet drastisk. Ifølge Mirror ser det ud til, at et skifte til Saudi Pro League ligger i kortene for ham.

Han kan få følgeskab af kaptajn Bruno Fernandes, som tiltrækker stor interesse fra flere klubber. Han har dog ingen planer om at skulle til Saudi-Arabien. Tværtimod er han på radaren i flere af de største klubber i Europa.

Blandt andet har der været forlydender om interesse fra Bayern München, men nu skriver Mirror, at Barcelona er blevet tilbudt muligheden for at hente ham. Det er angiveligt United-kaptajnens repræsentanter, der har henvendt sig til den spanske storklub.

Fernandes er blevet kraftigt forbundet med et exit fra Old Trafford denne sommer. Det har nu ført til, at midtbanespilleren er blevet direkte tilbudt til Barcelona af sine egne agenter. Fernandes er åben for dette skifte, da han mener, at systemet passer ham bedre under den nye træner Hansi Flick.

Han er også ivrig efter at spille for et hold, der kæmper om titler, hvilket United er langt fra at gøre. Flick er beundrer af Fernandes, og Barcelona estimerer, at de har råd til at betale den pris, United sandsynligvis vil kræve for ham.