Kasper Schmeichel begik klodset straffespark i går: Se situationen her

Fodbold
På papiret var gårsdagens kamp danskerens værste nogensinde.

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel ser nok ikke tilbage på gårsdagens kamp med et smil på læben.

Den danske keeper og hans klub, Celtic, blev rundbarberet af Dortmund i en Champions League-kamp, der endte med cifrene 7-1.

Mareridtet begyndte allerede efter seks minutter, hvor Schmeichel begik et klodset straffespark, som Dortmunds Emre Can udnyttede.

Situationen kan ses i videoen, som ligger i bunden af artiklen.

Den tidlige fejl satte tonen for en aften, hvor især Dortmund-angriberen Karim Adeyemi var i hopla.

Den 22-årige tysker scorede hele tre mål i første halvleg og blev dermed den anden spiller i Champions League-historien til at lave et hattrick før pausen.

Det skriver B.T.

Ved pausen var stillingen 5-1 til Dortmund, og Schmeichel, der flere gange blev overladt til sig selv, kunne ikke gøre meget for at stoppe målene fra at fosse ind.

Schmeichel har tidligere lukket seks mål ind i Premier League-kampe mod hold som Tottenham og Manchester City, men det er første gang i karrieren, at han lader syv gå ind i samme kamp.

Du kan se Schmeichel begå straffespark og kampen andre højdepunkter i videoen herunder.