Kasper Schmeichel raser: "De ting, der blev sagt om min far, var meget respektløse"

Af: Rikki Jürgensen

|

25/05/2024 07:47

Fodbold
Foto: Srdjan Stevanovic - UEFA/UEFA via Getty Images

Mest læste i dag

Kasper Schmeichel har i en podcast afsløret, at han ikke nød sin tid i Yorkshireklubben Leeds.

Schmeichel spillede i Leeds i sæsonen 2010/11 og fik 37 ligakampe for klubben i en sæson, hvor klubben næsten kvalificerede sig til Championship-playoffs. På trods af det sportslige aspekt, var hans oplevelse i Yorkshire ikke positiv.

Det skriver Yorkshire Post.

I en samtale med Gary Lineker på podcasten "The Rest is Football", forklarede Schmeichel, at han havde svært ved at håndtere kritikken af sin far, Manchester United-legenden Peter Schmeichel.

Han udtalte: "Jeg nød ikke min tid i Leeds, hvilket er en skam, fordi det er en utrolig klub. Jeg tror, det var det forkerte tidspunkt, det forkerte sted, og jeg var den forkerte person. Jeg var sandsynligvis meget umoden i min måde at være på, og jeg følte på det tidspunkt, at nogle af de ting, der blev sagt om min far, var meget respektløse."

Schmeichel forklarede yderligere, at Leeds-fansene ofte sang en bestemt sang, som han fandt stødende.

Selvom han nu, som ældre, kan se det humoristiske i det, påvirkede det ham negativt dengang. "Jeg forstår, at rivaliseringen er der. Men når man kalder min far visse ting, vil det aldrig falde i god jord hos mig, uanset om man siger, at jeg er okay," tilføjede han.

Efter blot én sæson i Leeds, skiftede Schmeichel til Leicester City i sommeren 2011.

Hos Leicester blev han en nøglespiller og hjalp klubben med at vinde Premier League-titlen i 2016.

I dag, 37 år gammel, spiller han for Anderlecht i Belgien.