Manchester United tæt på at annoncere beslutning om Erik ten Hags fremtid

Af: Nicolai Busekist

|

08/06/2024 16:45

Fodbold
Foto: mooinblack / Shutterstock.com
Foto: mooinblack / Shutterstock.com
Manchester United er tæt på at annoncere en beslutning om Erik ten Hags fremtid.

Mest læste i dag

Klubben har gennemgået en evaluering af sæsonen, før de offentligt gør klart, om de vil beholde hollænderen, som har et år tilbage af sin kontrakt. Alt tyder dog på, at Ten Hag bliver fyret, skriver The Sun.

Kandidater til at erstatte ham inkluderer Mauricio Pochettino og Graham Potter, mens Englands landstræner Gareth Southgate stadig er en mulighed efter EM. Ten Hag er angiveligt træt af forsinkelsen, efter at have løftet FA Cup-trofæet på Wembley for to uger siden.

Det var hans anden pokal i to sæsoner hos United. Men en ottendeplads i ligaen og en tidlig Champions League-exit sidste sæson fik den nye medejer Sir Jim Ratcliffe til at mene, at der var behov for forandring. Dette var forventet at ske efter FA Cup-finalen.

Den overraskende 2-1-sejr over Premier League-mestrene Manchester City gav Ten Hag ny støtte fra Uniteds fans. Dette rystede Ratcliffe og hans team, som inkluderer Sir David Brailsford og Jason Wilcox.

De, der er tæt på Ten Hag, undrer sig over, hvorfor en evaluering efter Wembley var nødvendig. Træneren sagde faktisk, at den allerede var udført, hvilket var grunden til, at han fløj på ferie.

Nu lyder det dog, at det ikke helt er tilfældet. I stedet er De Røde Djævle i fuld gang med at lave en sidste evaluering af ham. Først når den er færdig, vil der blive truffet en beslutning om, hvorvidt han får lov til at blive i den engelske klub.

Flere medier har skrevet, at de mener at vide, at der er en stor chance for, at han bliver fyret. Det vil dog kræve, at United kan få en aftale i stand med en anden træner, da det ellers vil være en risiko at fyre ham.