Mohamed Salah i stor kovending: Vil noget helt andet

10/02/2024 19:09

|

Nicolai Busekist

Foto: Edward Thomas Bishop / Shutterstock.com
Mohamed Salah har foretaget en stor kovending, da han nu vil noget helt andet med sin karriere.

Mest læste i dag

For tiden sidder Mohamed Salah ude med en skade, hvorfor han ikke var i aktion, da Liverpool lørdag tørnede sammen med Burnley.

Den egyptiske stjerne pådrog sig en skade i en kamp for Egypten under Africa Cup of Nations. Derfor var han nødt til at rejse hjem før tid, så han kunne tage hul på sin genoptræning.

På det seneste har der været en del meldinger om, at Salah er klar til at forlade Anfield til sommer. Han har især været kædet sammen med et skifte til Saudi-Arabien, hvor han står til at få en lukrativ kontrakt.

Nu melder Football Insider dog, at det ikke er tilfældet. I stedet har han besluttet, at han ikke har travlt med at forlade Liverpool. Tværtimod skulle han nu være åben for at skrive under på en ny kontrakt med den engelske klub.

Det er naturligvis gode nyheder for Liverpool, der er ivrige efter at holde fast i ham. Faktisk er de så ivrige efter at holde på ham, at de sidste år afviste et bud på intet mindre end 1,3 milliarder kroner fra Al-Ittihad.

Til trods for dette, så er der stadig stor interesse fra Saudi Pro League. Derfor er der også en klar forventning om, at de vil gøre endnu et forsøg på at lokke ham væk fra den engelske klub til sommer.

Salah har været en del af truppen i Liverpool siden 2017, hvor han blev hentet i AS Roma. Siden da er det blevet til 332 kampe, hvori han har bidraget med hele 204 mål.

Hans nuværende aftale med Liverpool løber dog kun frem til sommeren 2025. Derfor er de nødt til at finde en løsning, hvis de ikke vil risikere at miste ham gratis næste år.