Thomas Frank scorer kæmpe job i England

Af: Jesper Bengtson

|

08/06/2024 17:45

Fodbold
Foto: James Gill/Getty Images
Nu er det bekræftet.

Mest læste i dag

Den danske træner for Brentford-træner, Thomas Frank, er blevet sat i forbindelse med flere forskellige topjobs.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Brentfords sæson har været ganske svingende, og selvom holdet lige nu ligger nummer 16 i ligaen, så har Thomas Frank alligevel tiltrukket sig positiv opmærksomhed.

Han har været sat i forbindelse med Manchester United, Chelsea og Bayern München, men det har endnu ikke set dagens lys, hvor han skal tilbringe næste sæson.

Til gengæld er det kommet frem, at han har landet et stort job. Når EM løber af stablen til sommer er Thomas Frank nemlig en del af BBC's eksperthold.

Her kommer han i fint selskab, da Gary Lineker er blandt værterne, mens tidligere fodboldspillere som Wayne Rooney, Rio Ferdinand, Alan Shearer, Frank Lampard og Cesc Fabregas også vil være at finde på skærmen. 

Har reageret på rygter

Den danske træner har i et interview med Bold.dk sat ord på de svirrende rygter.

Thomas Frank startede med at slå fast, at han er meget glad for at være i Brentford. Da han blev spurgt ind til, hvordan det er at høre sit navn i samme sætning som en af verdens største klubber, lød svaret således:

"Umiddelbart tænker jeg det er smigrende og en anerkendelse i forhold til, hvad jeg laver. Og jeg er da glad for, at andre lægger mærke til det arbejde, vi laver i Brentford."

I samme ombæring påpegede Thomas Frank, at man ikke skal tro på alt, man læser:

"Jeg kommer ikke til at kommentere på de rygter, som der har været om min person. Man skal jo ikke tro på alt, hvad der står i ’avisen’", siger han.

Thomas Frank har for nylig forlænget sin kontrakt med Brentford til 2027.