Nu har han sagt 'ja': Andreas Christensen har fremtiden på plads

Af: Jesper Bengtson

|

06/06/2024 17:43

Fodbold
Foto: sbonsi / Shutterstock.com
Nu er fremtiden på plads.

Mest læste i dag

Landsholdslejren er i disse dage fyldt med smil og lykønskninger til Andreas Christensen, der nu er en gift mand.

Den danske fodboldspiller har netop sagt ja til Katrine Fogt Friis efter en forlovelse, der varede omkring et halvt år, hvorfor man roligt kan sige, at han har fremtiden på plads.

Nyheden blev afsløret på Katrine Fogt Friis' Instagram, hvor et æstetisk sort-hvidt foto viser det nygifte par med deres ene barn.

Under billedet står der: “Skål for for evigt”.

Andreas Christensen, der er 28 år, har tydeligvis fundet en harmonisk balance mellem fodbold og familieliv. Med to børn og nu en kone, finder han stor styrke i familielivet. 

Da Ekstra Bladet talte med ham i landsholdslejren i efteråret, delte stjernen, hvordan familielivet har haft en positiv indvirkning på ham både personligt og professionelt.

"Jeg kan have haft en lortekamp og være skuffet, når jeg er sammen med holdet, men lige så snart jeg kommer hjem, skal jeg være noget andet. Personligt har det hjulpet mig utrolig meget. Så det har været et dejligt, dejligt år", sagde han.

Selve frieriet fandt sted i Italien, men de specifikke detaljer forbliver en hemmelighed mellem parret. 

"Jeg kan sige, at jeg friede i Italien. Detaljerne ved jeg ikke, om jeg må afsløre. Det må jeg hellere holde privat," har Christensen tidligere udtalt.

Det har været en uge fyldt med både personlige og professionelle højdepunkter for den danske stopper, som nu kan nyde sin nye status som både fodboldstjerne og gift mand.