Rasmus Højlund bliver hyldet af dansk legende

06/02/2024 10:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Tingene er så småt begyndt at fungere for Rasmus Højlund i Manchester United, hvor han nu har scoret 10 mål og lavet to oplæg.

Mest læste i dag

Det er ikke nogen hemmelighed, at den første tid i Manchester United ikke var en dans på roser for Rasmus Højlund. Den unge dansker havde meget svært ved at få sendt bolden i nettet, hvilket han fik en del kritik for.

Faktisk måtte han bruge hele 15 kampe i Premier League, inden han kunne score sit første mål i den engelske liga. På det seneste er det begyndt at gå ham bedre, og han var også i aktion søndag, hvor United tørnede sammen med West Ham.

Her kunne De Røde Djævle glæde sig over at kunne forlade banen med en sejr på 3-0. Desuden kunne Højlund også glæde sig over at have scoret endnu et mål - og så endda på sin egen fødselsdag.

Det faktum, at det endelig er begyndt at gå i den rigtige retning for Højlund, er til stor glæde for Brian Laudrup. Han har forklaret, at han er meget imponeret over den danske angribers udvikling.

Det forklarede han ifølge PLBold i Viaplay-studiet efter Uniteds kamp mod West Ham. Her roser han ham især for at have ændret sin mentalitet, da han spiller som én, der har fået mere tro på sig selv.

"Det er klart, at nu søger han jo også bolden noget mere. Og han bliver også brugt mere. Det vil sige, at når der bliver bygget op nede bagfra, så søger han ned som opspilsstation," siger Laudrup.

"En lille sparkefinte, som to forsvarsspillere måske hopper på, og så sparker han den ind med sit måske lidt køligere højre ben. Det er bare den form, han er i lige nu. Nu tror han ikke på, at han forlader banen uden at score. Det gør, at han er en helt anden profil nu end i starten af sæsonen."