Rasmus Højlund bliver hyldet af engelsk legende

13/02/2024 08:03

|

Nicolai Busekist

Foto: Michael Steele/Getty Images
Rasmus Højlund ser ud til at have fundet melodien i Manchester United, hvor han har haft succes med at score mål på det seneste.

Mest læste i dag

I de første 14 kampe i Premier League blev det ikke til et eneste mål for Rasmus Højlund. Derfor har den danske angriber fået stor kritik efter sit skifte fra Atalanta til Manchester United.

På det seneste har han dog fået vendt skuden. Det har medført, at han har sendt bolden i nettet i fem kampe i træk i Premier League. Det har ikke blot medført ros fra United-træner Erik ten Hag, men også flere store legender.

Blandt andet har han fået stor ros af Paul Merson, der selv har en fortid i den bedste engelske række, hvor han tørnede ud for Arsenal. Han roser den 21-årige angriber for sin flotte udvikling.

"Jeg kan godt lide ham. Han er en ung knægt på 21 år, og han spiller for en af verdens største klubber. Hvis der er en ting, der er vigtig i fodbold, og det kan du spørge alle om, så er det selvtillid," siger Merson ifølge Sky Sports.

Det var Højlund, der stod for at bringe United i front med 1-0, da de søndag vandt 2-1 over Aston Villa. Her stod han placeret det rette sted, da en bold dumpede ned for fødderne af ham. Derfor kunne han ganske nemt sende bolden forbi Emiliano Martínez i målet.

Merson er dog ikke helt sikker på, at det samme ville have været tilfældet for et par måneder siden. Derimod føler han sig overbevist om, at den unge dansker i stedet ville have forsøgt sig med at sparke hårdt til bolden.

"Hvis den bold var landet for fødderne af Højlund i starten af sæsonen, så ville han have sparket så hårdt til bolden, som han kunne. Men denne gang placerede han den under keeperen. Han er en god spiller. Jeg tror, at han bliver en superstjerne," siger han.

Dermed lægger han heller ikke skjul på, at han har tiltro til, at Højlund kan ende med at udvikle sig til at blive en endnu bedre spiller.