Stor bombe: Kevin De Bruyne enig med ny klub

Af: Nicolai Busekist

|

06/07/2024 12:34

Fodbold
Foto: ph.FAB / Shutterstock.com
Der har været et utal af rygter om Kevin De Bruyne de seneste måneder, og nu lyder det, at han er blevet enig med en ny klub.

Mest læste i dag

Den seneste tid har der været et væld af rygter om Kevin De Bruynes fremtid, da han kun har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Manchester City.

Den belgiske profil også selv været med til at puste liv i disse rygter. Blandt andet forklarede han i et interview tidligere på sommeren, at han ville være åben for et skifte til Saudi-Arabien.

Og nu melder transferjournalist Rudy Galetti, at De Bruyne er nået til enighed med en ny klub. Han siges at have en aftale i stand med Al-Ittihad fra Saudi-Arabien, hvorfor det må forventes at være en meget lukrativ én af slagsen.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at skiftet kommer til at ske. Inden et skifte kan blive en realitet, skal Al-Ittihad nå til enighed med Manchester City, der siges at være klar til at sende De Bruyne videre mod nye græsgange.

Belgieren har været en del af City i ni år, hvor det er blevet til i alt 382 kampe. I disse kampe har han formået at bidrage med 170 oplæg og 102 mål. Derfor er der ingen tvivl om, at de har fået fuld valuta for de knap 490 millioner kroner, de betalte for at hente ham i 2015.

Ender det med at blive et skiftet til Saudi-Arabien for De Bruyne, er han ikke den første City-spiller til at vælge den vej. Blandt andet er både Aymeric Laporte og Riyad Mahrez blevet sendt til Saudi Pro League, hvor de er under kontrakt med henholdsvis Al-Nassr og Al-Ahli.

Hertil er der også forlydender om, at han kan få selskab af endnu en City-stjerne i Saudi-Arabien. På det seneste har der nemlig været meldinger om, at Joao Cancelo har tilbud på bordet fra flere saudiarabiske klubber.