Storklub tæt på at hente Erling Haaland

02/03/2024 09:02

|

Nicolai Busekist

Foto: James Williamson - AMA/Getty Images
Erling Haaland har de seneste år markeret sig som en af de bedste spillere i verden, mens hans vej til toppen kunne have set anderledes ud.

Mest læste i dag

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Erling Haaland er en af de bedste spillere i verden. Det har han vist flere gange, herunder at have spillet en stor rolle i Manchester Citys treble i sidste sæson.

Inden han skiftede til City, nåede han at tørne ud for en række andre klubber. Han startede sin karriere i Norge, hvor han spillede for både Bryne og Molde, inden turen gik videre til udlandet.

Først skiftede han til Red Bull Salzburg i Østrig, hvor han for alvor fik hul på sin karriere. Det medførte, at han blev hentet til Borussia Dortmund, hvor han formåede at tage sin karriere til helt nye højder.

Det skabte stor opmærksomhed omkring den unge nordmand, der i sommeren 2022 blev hentet til City. Siden da har der været et væld af rygter om, at han kan forlade den engelske klub. Blandt andet har han været sat i forbindelse med et skifte til Real Madrid.

Nu lyder det, at hans vej til toppen faktisk kunne have set helt anderledes ud. Ifølge Napoli-præsident Aurelio de Laurentiis var han tæt på at havne i den italienske klub, der var klar til at betale cirka 375 millioner kroner for ham.

"Jeg var på nippet til at hente Erling Haaland for 50 millioner euro fra Salzburg. Det officielle bud lå klar, men Mino Raiola fortalte mig, at jeg skulle lade være med at hente Erling, da han allerede havde forberedt sit næste skifte," siger De Laurentiis ifølge Daily Post.

Derfor blev et skifte til Italien ikke til en realitet. Både han og hans far har dog fortalt, at det ikke er udelukket, at det kan ske i fremtiden. Han vil nemlig gerne spille i de fem største ligaer i Europa.