21/05/2024 10:46

Fodbold

Mest læste i dag

Den norske angriber Alexander Sørloth præsterede en bemærkelsesværdig bedrift i en kamp mellem Villarreal og Real Madrid i næstsidste spillerunde af La Liga-sæsonen.

Sørloth scorede fire mål, hvilket ikke alene skabte et godt comeback for Villareal, det placerede ham også i spidsen af La Ligas topscorerliste.

Real Madrid stillede op med mange reserver i kampen, da de forbereder sig til Champions League-finalen.

Alligevel formåede holdet at gå til pause med en komfortabel 4-1 føring.

Sørloth havde scoret et enkelt mål i første halvleg.

I anden halvleg tog kampen en dramatisk vending, da Sørloth i løbet af otte minutter scorede tre gange og dermed udlignede til 4-4.

På trods af en mulighed i kampens sidste fase formåede Sørloth ikke at sikre Villarreal sejren, som dermed ikke længere kan kvalificere sig til europæisk fodbold.

Med sine fire mål i denne kamp har Sørloth nu scoret 23 mål i denne sæson, hvilket placerer ham øverst på topscorerlisten i La Liga.

Hans nærmeste konkurrent er Artem Dovbyk, som også har været i FC Midtjylland, har scoret 21 mål for Girona.