Truppen er klar: Her er de 23 spillere, der skal repræsentere Danmark

Af: Jesper Bengtson

|

21/05/2024 18:29

Fodbold
Foto: Poetra.RH / Shutterstock.com
Foto: Poetra.RH / Shutterstock.com
Truppen til de kommende kampe er nu udtaget.

Mest læste i dag

Kvindelandsholdet har fået en perfekt start på EM-kvalifikationen efter sejre mod Tjekkiet og Belgien

Nu står holdet foran den største opgave i jagten på en EM-billet, når de spanske verdensmestre venter i to kampe på fire dage.

Landstræner Andrée Jeglertz har udtaget truppen på 23 spillere til de to store opgør.

Sådan skriver DBU i en pressemeddelelse.

I truppen er venstreback Sara Holmgaard med igen for første gang i halvandet år efter en række stærke præstationer for Everton på det seneste. Keeper Katrine Larsen fra Malmö FF er ligeledes tilbage i rødt og hvidt.

Den danske trup tæller også velkendte navne som Amalie Vangsgaard, Frederikke Thøgersen og Stine Ballisager. Førstnævnte strålede med tre mål i de to første kvalifikationskampe i begyndelsen af april.

Over 5.000 rød-hvide fans har allerede sikret sig en plads på lægterne til braget i Vejle. Andrée Jeglertz glæder sig til at byde VM-guldvinderne op til dans:

”Vi ser meget frem til de to kampe mod Spanien. Det bliver ikke meget større end at møde verdensmestrene på hjemmebane i jagten på EM, og vi vil gøre alt for at skabe et stort resultat. Det bliver en kæmpe udfordring, men vi tror på os selv, og vi glæder os til at mærke den fantastiske opbakning fra de danske fans i Vejle,” siger Andrée Jeglertz.

Kvindelandsholdet møder Spanien på Vejle Stadion fredag den 31. maj kl. 19.00, og du kan finde billetter til hjemmekampen på billet.dbu.dk.

Tirsdag den 4. juni har verdensmestrene fordel af hjemmebane, når det går løs på Estadio Heliodoro Rodríguez López i Santa Cruz, Tenerife. De to opgør kan også ses på DR2.

Du kan følge Danmarks rejse mod EM i Schweiz og blive opdateret på billetsalg og fanaktiviteter på fordanmark.dk.

Du kan se hele truppen herunder.