Kevin Magnussen tjener kassen: Så mange penge har han udbetalt til sig selv

Af: Jesper Bengtson

|

18/05/2024 20:25

Formel 1
Foto: Dan Istitene - Formula 1/Formula 1 via Getty Images
Kevin Magnussen tjener styrtende med penge.

Mest læste i dag

Kevin Magnussen, som er den eneste dansker i Formel 1, har haft betydelig succes udenfor racerbanen som ejer af holdingselskabet Twenty Holding ApS og motorsportsvirksomheden Twenty Racing ApS.

I 2023 indbragte hans virksomhedsaktiviteter et solidt overskud, hvilket fremgår af de nyligt offentliggjorte regnskaber.

Det skriver Finans.

Twenty Racing ApS, hvis hovedformål er at drive sportslige og kommercielle aktiviteter inden for motorsport, opnåede et overskud på 6,5 mio. kr. efter skat i det forløbne år.

Dette resultat bidrog til et overskud på 5,3 mio. kr. i Twenty Holding ApS. På grund af disse positive resultater valgte Magnussen at udbetale et ekstraordinært udbytte på 5 mio. kr. til sig selv.

Kevin Magnussen har i ledelsesberetningen kommenteret på årets resultat: "Ledelsen anser årets resultat for tilfredsstillende.«

Selvom overskuddet er imponerende, så er det lavere, end det var i 2022, hvor Twenty Racing ApS tjente 7,9 mio. kr. efter skat.

Udenfor motorsporten har Magnussen også investeret i fastfoodbranchen. Sammen med tre partnere har han købt franchiserettighederne til Oakberry i Danmark, Sverige og Norge, og mens Magnussen kører Formel 1, holder partnerne styr på den daglige drift.

Interessant nok sponsorerer Oakberry Formel 1-holdet Hass, og Magnussen har aktivt deltaget i flere åbningsceremonier for Oakberry-butikker.