Liam Lawson lægger pres på Red Bull: Kan få konsekvenser for Daniel Ricciardo

29/03/2024 17:28

|

Nicolai Busekist

Foto: Jay Hirano Photography / Shutterstock.com
Liam Lawson venter tålmodigt i kulissen hos Red Bull igen i år, hvor han er reserve for begge deres F1-hold, men synes ikke villig til at forblive på sidelinjen meget længere.

Mest læste i dag

Liam Lawson truer med at forlade Red Bull, medmindre han får tildelt et Formel 1-sæde for 2025.

Newzealænderen var en varm kandidat til at lande en plads hos søsterteamet RB i denne sæson efter en række gode præstationer sidste sæson. Lawson trådte ind for Daniel Ricciardo, efter at australieren brækkede hånden i et crash i Zandvoort, og udnyttede sin chance til fulde.

Blandt andet scorede han to point i Singapore, hvilket indtil da var teamets bedste resultat for året. Ikke desto mindre var hans indsats ikke nok til at lande en plads i dette års fekt, da RB valgte at holde fast i Ricciardo og Yuki Tsunoda.

Lawson er tilfreds med at være reserve for de to Red Bull-teams i år, selvom han følte, han burde være blevet forfremmet. Og hvis han føler, at han vil blive overset igen i 2025, har han advaret sin arbejdsgiver om, at han bliver nødt til at se sig om efter andre muligheder.

"Naturligvis er det for mig en drøm at køre med Red Bull, og jeg har været hos dem i mere end fem år. De er det mest konkurrencedygtige team i Formel 1 lige nu, så hvis jeg kunne vælge, ville jeg køre for dem," sagde han ifølge Mirror.

"Men min drøm er at være i Formel 1, og hvis det ikke kan blive med dem, så må jeg selvfølgelig prøve at få det til at ske med nogen andre."

 Og den udmelding kan kun lægge yderligere pres på Ricciardos skuldre, mens han kæmper for sin fremtid hos Red Bull og i F1.