Magnussen står til kæmpe milliongevinst

09/02/2024 18:19

|

Nicolai Steinicke

Foto: Photosorensen / Shutterstock.com

Mest læste i dag

Jan Magnussen, den velkendte figur inden for motorsport, er klar til at høste en betydelig økonomisk gevinst, idet han har sat sin arkitekttegnede villa i Roskilde til salg.

Det skriver Boliga.

Med en imponerende grund på 724 kvadratmeter, er denne bolig ikke blot en hvilken som helst ejendom. Den seksværelses villa er udbudt til en pris på næsten otte millioner kroner, hvilket indikerer en potentiel stor fortjeneste for den 50-årige racerkører.

Købt tilbage i 2005 for 1,5 millioner kroner, som det fremgår af Tinglyset, står Magnussen nu til at kunne opnå en fortjeneste på næsten 6,5 millioner kroner, såfremt villaen sælges til den oprindeligt udbudte pris. Dog, med kun to dage på markedet indtil videre, er det endelige salgsbeløb – og dermed Magnussens indtjening – endnu ikke fastslået, og prisen kan potentielt sænkes fra de nuværende otte millioner kroner.

Villaen er en designerdrøm, som nu er tilgængelig for potentielle købere at besigtige. Jan Magnussen er ikke kun kendt for sin egen imponerende karriere inden for motorsport, men er også far til Kevin Magnussen, som selv har gjort sig bemærket på den internationale scene som kører for Haas F1's Formel 1-hold.

Dette salg markerer et nyt kapitel for Jan Magnussen, mens han fortsætter med at være en indflydelsesrig figur inden for motorsportens verden.