Max Verstappens kæreste er 9 år ældre end ham: Hendes jobs vil tage pusten fra dig

Af: Jesper Bengtson

|

04/05/2024 17:23

Formel 1
Foto: Lars Baron/Getty Images
Foto: Lars Baron/Getty Images
Max Verstappens kone spilder ikke tiden.

Mest læste i dag

Max Verstappen fra Red Bull har fået en god start på sæsonen, hvor han jagter sit fjerde verdensmesterskab i Formel 1.

Den dygtige hollænder danner par med, Kelly Piquet, som er ni år ældre end ham. Derudover er hun datter af den brasilianske, tredobbelte verdensmester, Nelson Piquet, der dominerede Formel 1 i 1980'erne.

Sådan skriver mediet Sportyzive.

Den 26-årige Verstappen, der selv er regerende tredobbelt verdensmester, fortsatte sin sejrsstime ved for nylig at vinde det japanske grandprix for tredje gang.

Resultatet hjalp ham med at udbygge sit forspring i dette års mesterskabskamp, hvor fire ud af 24 løb er afviklet indtil videre.

Har en søn med Formel 1-kører

Verstappen, der bor i Belgien, har været sammen med Kelly Piquet i tre år. Kelly, som er født i Brasilien, har boet forskellige steder i verden og taler derfor portugisisk, fransk og engelsk.

Det er også værd at nævne, at hun faktisk har lært det danske alfabet.

Til dagligt arbejder hun som model, klummeskribent og blogger, hvorfor det står klart, at hun ikke spilder tiden. Mens den alsidige karriere er noget, der tager pusten fra mange, så trives hun godt i de forskellige erhverv.

Kelly også mor til en fireårig pige ved navn Penelope, som hun har fra et tidligere forhold med den russiske kører, Daniil Kvyat.