Den franske stjerne har besluttet at indstille sin karriere som professionel fodboldspiller.

Man kommer ikke til at se mere til den franske midtbanespiller Blaise Matuidi. Han har nemlig besluttet at indstille sin aktive karriere.

LÆS OGSÅ: Dansk ishockeystjerne runder vild milepæl

Det har den 35-årige franskmand selv meldt ud i et opslag, som han har delt på det sociale medie Instagram.

Matuidi har haft en imponerende karriere, hvor han blandt andet har været med til at vinde VM-pokalen. Det gjorde han sammen med det franske landshold i 2018.

Han fik spilletid i fem ud af syv kampe på vej til finalen, mens han fik 73 minutter på banen i finalen, hvor Frankrig endte med at vinde 4-2 over Kroatien.

I løbet af sin karriere, nåede Matuidi at spille i alt 84 kampe for det franske landshold. I disse kampe bidrog han med ni mål.

“Fodbold, jeg elskede dig så meget. Fodbold, du har givet mig så meget, men tiden er inde til at sige stop,” skriver han på Instagram.

“Jeg opnåede mine barndomsdrømme og drømme som voksen. Det er med en klump i halsen, men også med stolthed, at jeg nu starter et nyt kapitel.”

På klubplan har han også været ganske succesfuld, da han blandt andet har vundet fire mesterskaber og flere pokaler med Paris Saint-Germain.

Hertil har han også tilbragt tre sæsoner i Juventus, hvor han vandt tre mesterskaber og en enkelt pokaltitel.

LÆS OGSÅ: Boris Becker taler ud om sin tid i fængslet

De seneste to og et halvt år har franskmanden spillet i Inter Miami, der er delvist ejet af David Beckham, men nu har han besluttet sig for at sige stop.