Rory McIlroy med vild bedrift: Gør det for fjerde gang i karrieren

Af: Nicolai Busekist

|

13/05/2024 10:06

Den nordirske golfstjerne Rory McIlroy kan glæde sig over, at han for fjerde gang i sin karriere har vundet PGA-turneringen Wells Fargo Championship i Charlotte.

Mest læste i dag

Det er svært at komme udenom, at Rory McIlroy har et helt særligt forhold til PGA-turneringen Wells Fargo Championship. Det er en turnering, som han mange gange har haft stor succes ved. Og nu kan han bryste sig af at have vundet turneringen intet mindre end fire gange.

Det stod klart, da han gik sin sidste runde i seks slag under par. Dermed fik han skabt en solid føring på golfbanen i Charlotte i USA.

Den nordirske stjerne havde generelt en god dag på banen, men det var især fra hul 8 til 15, at det for alvor begyndte at gå hans vej. På de syv huller blev det undervejs til fire birdies og to eagles, lyder det fra nyhedsbureauet Ritzau.

Det havde også en stor indflydelse på hans samlede score, da han dermed sluttede turneringen i 17 slag under par. Det var fem slag bedre end amerikanske Xander Schauffele, der måtte nøjes med en samlet 2.-plads. 

"Jeg kom bare ind i en stime, som jeg af en eller anden grund kan på denne her bane. Quail Hollow (golfklubben i Charlotte, red.) og Charlotte har generelt været gode mod mig," sagde McIlroy efter sejren.

Dermed har han vundet turneringen fire gange i sin karriere, da han også vandt i både 2010, 2015 og 2021. Især i 2015 var der tale om en meget overlegen sejr, da han vandt med syv slag ned til 2.-pladsen.

I år var han godt på vej til at gøre det samme, men en bommert på sidste hul endte med at koste ham dyrt. Det betød, at han rundede sin runde af med en dobbelt bogey. I alt har McIlroy nu vundet 26 turneringer på PGA Tour.