Fik skideballe af Nikolaj Jacobsen: Nu forklarer håndboldstjerne årsagen

Af: Nicolai Busekist

|

12/01/2024 17:00

Landstræner Nikolaj Jacobsen på flere tidspunkter vred under kampen mod Tjekkiet. Nu bliver et af hans udbrud forklaret.

Mest læste i dag

Danmark var torsdag aften i aktion for første gang ved denne EM-slutrunde. Det endte med en sejr mod Tjekkiet, men i starten af kampen lignede det ikke, at det danske mandskab var på vej mod triumf.

Tjekkiet fik en god start på kampen, men generelt bød hele første halvleg på ganske få mål. Da der var spillet 29 minutter og 13 sekunder, stod der 9-9, og bolden var på det danske hænder.

Derfor havde Danmark en chance for at gå til halvleg med en føring, men sådan skulle det ikke godt. I stedet endte det med, at det pludselig var Tjekkiet, der havde chancen for at bringe sig i front.

Det skyldes, at Simon Pytlick valgte at tage en chance og skyde på mål, da der var 20 sekunder tilbage af første halvleg. Desværre fik han ikke sendt bolden i nettet.

Af denne grund var det pludselig Tjekkiet, der stod med en chance for at score og dermed gå til halvleg med en føring. Det var ikke noget, der faldt i god jord hos landstræner Nikolaj Jacobsen, som brød ud i raseri på sidelinjen.

Men efter kampen har den 23-årige Flensburg-Handewitt-spiller slået fast, at han tog reaktionen med ro. Han mener nemlig, at det blot er den danske landstræners måde at sige tingene på.

"Det er bare Nikolajs måde at sige tingene på, og det er jeg ikke chokeret over. Det er så fint, at han lige siger det på den måde, fordi jeg tager et alt for hurtigt skud. Så det var egentlig bare en måde lige at sige: 'Husk at hold dig til tingene'," siger Pytlick til TV 2 Sport.