Holger Rune gav store forhåbninger tidligere i år, men nu har han nedtonet dem, da han har udtalt, at det ikke ligger i kortene.

I januar deltog Holger Rune i Australian Open, og her gav han danske tennisfans forhåbninger om, at han og Clara Tauson kunne slå sig sammen for at spille mixed double.

Han afslørede, at det er noget, der har været på tale, at han selv håbede på, at det kunne blive en realitet allerede i år.

Havde man glædet sig til at se de to danske tennistalenter spille mixed double, tyder det nu på, at man bliver nødt til at væbne sig med tålmodighed.

Det skyldes, at Rune ikke længere forventer, at det kommer til at ske i løbet af i år, at de kommer til at spille mixed double.

“Det ligger ikke i kortene lige nu, at vi kommer til at spille mixed til turneringer,” skriver Holger Rune i en besked til Ekstra Bladet.

Først og fremmest vil duoen sandsynligvis være nødt til at kvalificere sig via et wildcard, hvilket der ikke er udsigt til, at de får bevilget i den nærmeste fremtid. Det skyldes, at Clara Tauson på nuværende tidspunkt ligger nr. 126 på verdensranglisten.

Derudover er det heller ikke en del af Runes planer, at der skal gøres plads i kalenderen til, at han kan komme til at spille mixed double i den nærmeste fremtid. Han slår også fast, at Tauson også har fokus på at spille single.

“Jeg tror ikke, der skal være nogen tvivl om, at vores begges fokus er at positionere os i single, og det prioriterer vi højest. Og det er det, vi synes, er sjovest,” skriver Holger Rune til Ekstra Bladet.