Den ikoniske trøje, der blev båret af en sand legende, kan indbringe flere millioner. 

Den trøje, som Diego Maradona bar, da han scorede to uforglemmelige mål mod England ved VM i 1986 er ifølge RTE sat til at indbringe mere end 35 millioner kroner på auktion.

Maradona, der er en af ​​de største fodboldspillere gennem tiderne, døde i november 2020 i en alder af 60 år. Han beskrev sit åbningsmål i kvartfinalen, hvor bolden tydeligt ramte hans venstre arm, som et mål fra Guds hånd.

Midtbanespilleren Steve Hodge, der lavede en fejlaflevering i forbindelse med Maradonas, byttede trøjer med ham i tunnelen efter kampen og har ejet den lige siden. 

Dog har trøjen de sidste 20 år været udlånt til The National Football Museum i Manchester.

Trøjen vil nu ryge under hammeren hos et auktionshus i London. Der er åbent for bud fra den 20. april, og vil være til offentlig skue på auktionshusets New Bond Street-galleri i London.

Auktionshuset beskriver den berømte trøje med nummer 10 på ryggen på sin hjemmeside som i god generel stand, om end der er enkelte syninger, der er gået op med tiden.

Den nuværende rekord for højeste hammerslag for en sportstrøje, ​​holdes af en baseballtrøje båret af New York Yankees-stjernen Babe Ruth, som solgte for 38 millioner på en auktion i 2019.