Der har været stor spekulation om, hvorvidt Cristiano Ronaldo har en fremtid i Manchester United. Nu kommer Bruno Fernandes dog med en afsløring.

Den portugisiske stjerne har forsøgt at lægge en dæmper på de mange spekulationer om, at Cristiano Ronaldo er på vej væk fra Manchester United denne sommer.

LÆS OGSÅ: Fodboldhold afslørede ny trøje: Overså sjofel genstand på billedet

Fernandes afslørede, at han sidst talte med Ronaldo for et par uger siden, men at han har en klar forventning om, at hans holdkammerat ender med at blive.

Han er desuden af den opfattelse, at verdensstjernen dukker op til træning forud for pre-season, hvilket starter på mandag. Ligeledes har han udtalt, at han er sikker på, at United ikke vil miste ham.

Til trods for dette, har der været en del rygter om, at Cristiano Ronaldo er på vej væk fra Manchester United, da klubben ikke formåede at kvalificere sig til Champions League.

“Jeg talte med ham for et par uger siden. Vi er begge på ferie – man generer venner på ferie,” sagde Fernandes til den portugisiske avis Record.

“Jeg håber at møde ham den 4. juli for at træne der (i Manchester United, red.). Jeg forventer ikke mere end det.”

“Der er ikke mere end det, men hver enkelt tager sig af deres egen fremtid. Jeg tror ikke på, at klubben er villig til at miste en spiller af den værdi som ​​Cristiano har.”

LÆS OGSÅ: Harry Maguire er blevet gift: Brugte enormt beløb på brylluppet

United har fortalt Ronaldo, at han ikke bliver solgt denne sommer, men det har dog ikke forhindret klubber i at vise interesse for angriberen.