Cykelstjernen Mark Cavendish har haft en imponerende karriere, hvor han har vundet stort set alt, hvad der er værd at vinde. Men det betyder ikke, at han er klar til at stille cyklen fra sig.

På trods af en alder på 36 år, har Mark Cavendish flere gange bevist, at han fortsat har evnen til at spurte med på den helt store cykelscene.

LÆS OGSÅ: Fejring gik helt galt: Cykelrytter måtte på hospitalet

Det er noget, han blandt andet har vist op til flere gange under Giro d’Italia, som han tager del i for tiden. Og derfor viser hans form heller ikke tegn på, at det er tid til at stoppe.

Såfremt hans krop og form fortsætte med at holde i, så har den britiske cykelrytter da heller ikke planer om at stoppe. Derimod vil han rigtig gerne fortsætte med at køre på det højeste niveau – og ikke blot resten af denne sæson.

“Jeg vil gerne forlænge min karriere med mindst to år,” sagde Mark Cavendish til den italienske avis Gazzetta dello Sport.

For den britiske cykelrytter handler det dog ikke blot om, at han gerne vil blive ved med at cykle. Det handler om, at han føler, at han fortsat har evnerne til at konkurrere på højt plan.

LÆS OGSÅ: Cykelstjerne afslører: Det er min sidste sæson

“Det handler ikke kun om, at jeg vil blive ved med at cykle. Jeg føler, at jeg kan konkurrere i mindst to år endnu. Måske mere, men to år bør helt klart være muligt,” sagde han også.