Han fik ikke lang tid i rollen som træner. Efter blot 15 kampe har han fået sparket.

Nathaniel Hackett blev hentet til Denver Broncos, hvor han skulle rette op på situationen. Sådan gik det ikke, og nu har han fået sparket efter blot 15 kampe i spidsen for holdet. Det skriver Ritzau.

LÆS OGSÅ: Argentinsk stjerne får vild tatovering efter VM-triumf

Fyringen sker efter en sæson, der har været alt andet end tilfredsstillende. Det har medført, at ledelsen mener, at der er behov for at finde en afløser for den 43-årige træner.

I alt stod han i spidsen for Denver Broncos i 15 kampe, hvoraf han og mandskabet kun formåede at vinde fire.

Forud for sæsonen var der lagt op til, at det kunne blive en god sæson for Broncos, som mange spåede til at nå langt. Siden starten af sæsonen har de dog kæmpet med at få tingene til at fungere.

Da Hackett blev hentet, var det med en forhåbning om, at han kunne løfte offensiven til nye højder sammen med stjernequarterback Russell Wilson.

Sådan er det dog slet ikke gået. Tværtimod er det faktisk blevet endnu værre, da Broncos er det hold, der har scoret færrest point i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Melder ud: Så længe er Stephen Curry ude

Søndag tørnede de sammen med Los Angeles Rams, hvilket nu har vist sig at være den sidste kamp for Hackett, hvis niveau ikke var nok til at tilfredstille klubbens ledelse.