Nicolai Busekist

Mest læste i dag

Den kontroversielle tennisstjerne Nick Kyrgios anklagede en bolddreng for at have forstyrret ham, da han tabte til Hubert Hurkacz i semifinalen.

Den australske tennisstjerne, der spillede i Halle Open i Tyskland, som han deltog i med henblik på at forberede sig til at deltage i Wimbledon senere på måneden.

Den 27-årige Nick Kyrgios, der bestemt ikke kendt for at holde sig tilbage på banen, blev rasende i semifinaleopgøret, og valgte at lade det gå ud over en bolddreng.

"Du forstyrrede mig lige. Løb ordenligt, tak," lød det ifølge The Sun fra den australske tennisstjerne.

Udtalelsen kom efter, at den unge bolddreng snublede, da han skulle hente bolden, efter at Kyrgios havde misset sin første serv.

Det lykkedes ham at holde hans næste sav inde, men han sendte herefter bolden ud af banen med en vild forhånd, hvilket fik ham til at lange ud efter bolddrengen.

På dette tidspunkt i kampen, var han faktisk foran Hurkacz, da han vandt første sæt. Desuden kunne han have bragt stillingen op til 2-2 i andet sæt, hvis han havde vundet sin serv.

Til trods for, at Kyrgios vandt første sæt, endte den polske Hurkacz alligevel med at vinde med 4-6, 7-6 og 7-6. Det sikrede ham en plads i finalen, hvor han kommer til at stå overfor nuværende verdensetter Daniil Medvedev.

Kyrgios har været i fin form under sine forberedelse til Wimbledon. I kvartfinalen vandt han over Pablo Carreno Busta med 6-4, 6-2 og lavede kun fire uprovokerede fejl i løbet af hele kampen.