Efter han igen måtte i isolation efter en positiv coronatest ved ankomsten i Ungarn, er han nu igen en del af EM-lejren. 

Efter Danmark i går kvalificerede sig til mellemrunden med en sejr over Slovenien, er der i dag tikket endnu en god nyhed ind i lejren. 

LÆS OGSÅ: Sagen afgjort: Han bliver smidt ud

Jannick Green er igen en del af truppen, efter han er kommet ud af sin isolation i Ungarn. Han har nemlig allerede fået en negativ test, som gør ham klar til at spille for Danmark 

Det bekræfter DHF selv på Twitter

“Jannick Greens værdier i hans seneste Covid-19-test er indenfor rammerne i EHF’s regelsæt. Han er nu derfor ude af isolation – og er med ved dagens træning i Ungarn,” skriver DHF på Twitter.

Under EM er der blevet indført en særlig regel for tidligere smittede, hvor de skal ligge over en CT-grænse. CT-grænsen siger noget, om hvor stor smitterisiko. 

En lav CT-værdi betyder, at der er høj smitterisiko ved et individ. Og en høj betyder det omvendte. 

Arrangørerne bag EM har bestemt, at man må deltage ved EM som tidligere smittet, hvis ens værdi er over 30, og det er Jannick Greens nu. 

Nikolaj Jacobsen har også foretaget en udskiftning af Johan Hansen for at få Jannick Green indskrevet i truppen. 

LÆS OGSÅ: YouTube-boksestjerne: Så meget tjente jeg i 2021

Det betyder, at Jannick Green potentielt kan spille i Danmarks sidste gruppekamp i morgen aften imod Nord Makedonien. Danmark er allerede videre til mellemrunden, eftersom Nord Makedonien tabte til Montenegro.