Ekspert slår fast: Her er Holger Rune nødt til at blive bedre

Af: Nicolai Busekist

|

05/06/2024 15:47

Tennis
Foto: Juarez Santos / Shutterstock.com
Foto: Juarez Santos / Shutterstock.com
Holger Rune er færdig ved French Open, hvor han i fjerde runde blev slået af tyske Alexander Zverev.

Mest læste i dag

Natten til mandag måtte Holger Rune vinke farvel til sin store drøm om at vinde French Open, da han besejret af Alexander Zverev i fjerde runde af den franske Grand Slam-turnering.

Det betyder, at grussæsonen er overstået for den 21-årige dansker. Det er en del af sæsonen, som han med stor sandsynlighed ikke ser tilbage på med et smil. Det har nemlig været meget blandet med både niveauet og resultaterne.

Ifølge TV 2 Sports tennisekspert Peter Bastiansen kan man derfor heller ikke komme udenom, at Rune har noget arbejde at gøre, inden det er tid til at tage hul på græssæsonen.

"Han mangler noget stabilitet i sit spil. Det er som om, hans modstandere kan hæve spillet, når det rigtig kræves. Og dér mangler Holger lige det her ekstra gear," siger han til TV 2 Sport.

Det er naturligvis vigtigt, at den unge dansker formår at finde den manglende stabilitet. For selvom det ikke blev til den store succes ved French Open, så har han kun omtrent en måned til at forberede sig til Wimbledon.

Rune lægger ikke skjul på, at han har et mål om at blive den bedste tennisspiller i verden. Hvis han skal nå dette mål, så er han nødt til at arbejde med sig selv og sit spil. Ifølge Peter Bastiansen er den manglende stabilitet noget, der koster ham rigtig dyrt.

"Den her mangel på stabilitet gør, at han ikke er blandt verdens bedste i øjeblikket. Han har endnu ikke den samme klasse som Jannik Sinner og Carlos Alcaraz, men han ligger lige bagved og mangler den her lille kvalitet i sit spil og til at hæve spillet, når behovet er allerstørst," siger han til TV 2 Sport.