Holger Rune er slet ikke tilfreds: De var fuldstændig vanvittige

09/02/2024 17:06

|

Nicolai Busekist

Foto: Clive Brunskill/Getty Images
Holger Rune lægger ikke skjul på, at han slet ikke er tilfreds med det. Og han er langt fra den eneste, der har udtalt sig om det.

Mest læste i dag

I det seneste år har der været en del fokus på tennisboldene på ATP Tour. Det skyldes, at der ved flere turneringer bliver spillet med tunge og dårlige bolde. Hertil bliver der også skiftet en del fra turnering til turnering, hvilket mange spillere har beklaget sig over.

Selvom der har været en del fokus på det, så er der endnu ikke sket noget på dette punkt. Det har nu fået Holger Rune til at melde sig ind i koret af utilfredse spillere.

Det sker i kølvandet på, at han måtte trække sig fra en mindre turnering i Montpellier i sidste uge. Her havde han problemer i underarmen og albuen, som i sidste ende medførte, at han måtte trække sig fra semifinalen.

"Jeg tjekkede med min læge her i sidste uge, og han sagde, at alt er fint. Der er intet farligt," siger Rune til TV 2 Norge ifølge TV 2 Sport.

"Der var dog lidt overbelastning at spore – specielt med de fuldstændig vanvittige og tunge bolde i Montpellier – og det er ikke bare mig selv, der siger det. Det var nogle forfærdelige bolde i den turnering, og det snakkede jeg også med Gaël Monfils om."

Dette har fået ham til at opfordre ATP til at 'sørge for, at vi spiller med nogenlunde samme bolde'. Om det er noget, som ATP kommer til at imødekomme, er svært at spå om. Hvad der til gengæld er sikkert er, at Rune ikke er alene om at have rettet kritik af boldene.

Tværtimod har flere spillere været meget åbne i deres kritik, hvor der især er fokus på, at nogle af boldene er meget tunge og langsomme. Dertil er flere spillere også utilfredse med, at der skiftes bolde fra turnering til turnering.