Holger Rune jubler: Det blev et ja

Af: Jesper Bengtson

|

18/04/2024 09:28

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images
Holger Rune har god grund til at smile.

Mest læste i dag

Det er ikke længe siden, at det kom frem, at Holger Rune havde sat sine øjne på en luksusvilla i Sydfrankrig, som ligger meget tæt på, hvor han træner ved Monte-Carlo Country Club.

Ifølge kilder er danskerens bud på villaen, som er placeret på en bjergskråning i Roquebrune-Cap-Martin mellem Monaco og Menton, blevet accepteret, hvorfor Holger Rune nu kan juble.

Det skriver B.T.

Overdragelsen af ejendommen vil angiveligt finde sted den 1. juli, hvorefter Rune kan tage hul på at gøre villaen til sit eget fristed.

Selvom den nøjagtige købspris forbliver ukendt, ligger markedspriserne for lignende luksusvillaer med havudsigt i området typisk mellem 5 og 10 millioner euro.

Holger Runes mor og manager, Aneke Rune, har tidligere udtalt til B.T., at det unge stjerneskud har haft et ønske om et feriested i regionen:

"Holger synes, det kunne være hyggeligt at have noget i Sydfrankrig. Et familiested tæt på Monaco, hvor han bor fast. Så kunne han invitere familie og venner derned og holde lidt fri i ny og næ."

Denne investering i Sydfrankrig supplerer Runes allerede imponerende ejendomsportefølje, som også inkluderer en lejlighed i Nordhavn, København og et sommerhus i Vejby, Nordsjælland.

Desuden har Rune tidligere undersøgt boligmarkedet i Dubai.

Mens Holger Rune forbereder sig på at forsvare sine titler ved BMW Open i München, kan han se frem til snart at kunne nyde sin nye bolig under den sydfranske sol, omgivet af familie og venner.