Holger Rune kommer med opsigtsvækkende udmelding om French Open

Af: Jesper Bengtson

|

14/05/2024 15:33

Tennis
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den unge dansker melder nu ud om den store turnering, der venter lige om hjørnet.

Mest læste i dag

Holger Rune kom flyvende fra start i gårsdagens kamp mod argentinske Sebastián Báez.

Derfor så det også ud til, at det var en kamp, som han hurtigt ville få afgjort. Sådan gik det dog slet ikke, for mandag aften blev Rune sendt ud af ATP 1000-turneringen i Rom.

Det skete på baggrund af et stort kollaps midtvejs i andet sæt, hvorfra hans niveau faldt flere niveauer. Det gjorde, at Báez kunne spille sig tilbage i kampen, som han endte med at vinde.

Efter kampen forklarede Rune, at han både løb tør for kræfter og mistede fokus. Især sidstnævnte peger han på som årsag til, at han tabte til den argentinske modstander.

Selvom det gik galt for det danske tennisfænomen, så er han ved godt mod, når det kommer til French Open, der ligger lige om hjørnet.

Sådan skriver TV 2 Sport.

"Hvis jeg kan gå ind og vinde French Open og opfylde mine drømme der, så er jeg egentlig pisseligeglad med, hvordan jeg har gjort det i de her turneringer", lyder det fra danskeren.

Da intervieweren spørger Rune om, hvorvidt han tror på, at han kan gå hele vejen, svarer tennisstjernen køligt: "Hvorfor skulle jeg ikke kunne det?"

Da Rune ikke har præsteret som håbet i de sidste mange kampe, er den opsigtsvækkende udtalelse noget, der får flere til at hæve øjenbrynet.

Om danskeren kan finde sit absolutte topniveau frem i den kommende Grand Slam, må tiden vise. Såfremt det sker, så må man heller ikke afskrive danskeren, som førhen har bevist, at han kan slå de bedste spillere i verden.