Holger Rune tages i forsvar af tennisstjerne efter udbrud

Af: Nicolai Busekist

|

15/04/2024 17:26

Jannik Sinner har taget Holger Rune i forsvar efter danskerens sammenstød med publikum ved Monte-Carlo Masters, selvom det direkte påvirkede kampen.

Mest læste i dag

Jannik Sinner og Holger Rune spillede en spektakulær tenniskamp i Monte Carlo. Sinner vandt i tre sæt og tog revanche for nederlaget til Rune ved samme ATP Masters 1000-begivenhed sidste år.

Ligesom den kamp havde denne også en smule drama, og Rune kom i konflikt med publikum. Han fik en tidsstraf og derefter en advarsel for usportslig opførsel efter at have gestikuleret til publikum, at de skulle tie stille.

Det hele endte med, at han kaldte en overdommer ind, hvilket hæmmede Sinners momentum en smule.

Italieneren var begyndt at overtage andet sæt på det tidspunkt, men pausen afbrød det, og Rune endte med at vinde sættet.

Han tabte dog det tredje sæt, hvilket var anderledes end sidste år, da Sinner var mere påvirket af dramaet og tabte den kamp i tre sæt. Efter denne sejr sagde italieneren, at der ikke var noget galt med det, der skete i deres kamp i år.

"Der er intet galt med alt dette. Man kan lave lidt kaos. Jeg har lært lidt fra sidste år. Det er alt sammen en del af læringsprocessen. Selv hvis jeg taber i dag, lærer jeg igen," sagde han ifølge Tennis Infinity.

Til sidst var Sinner glad for, at han kunne overkomme dramaet i kampen og vinde den. 

"Jeg er meget glad i dag. Det har været en meget hård kamp. Jeg er glad for niveauet. I morgen bliver svær mod Stefanos. Han spiller godt, så lad os se, hvad jeg kan gøre i morgen," sagde han.

Kampen mod Tsitsipas endte med et nederlag for den italienske stjerne, der derfor blev slået ud i semifinalen. Den græske stjerne endte derimod med at gå hele vejen, da han vandt over norske Casper Ruud i finalen søndag.