Holger Runes overraskende overmand taler ud efter sejr

26/03/2024 19:02

|

Nicolai Busekist

Foto: Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images
Holger Runes overmand, Fabian Marozsan, havde svært ved at forstå, hvad der lige var sket, da han forlod banen efter sejren over Holger Rune.

Mest læste i dag

Fabian Marozsans smil bar stadig præg af vantro næsten en time efter en af hans karrieres største - og mest markante - sejre. Den 24-årige, som debuterede ved Miami Open, havde netop fuldført en sensationel sejr over Holger Rune, hvilket var hans tredje sejr over en top 10-spiller.

Og efterfølgende var hans reaktion meget lig alle andres, der så kampen søndag:

"Da jeg kom ud af arenaen, sagde jeg til min træner: 'Jeg kan ikke tro, hvad der lige er sket'. Det gik meget hurtigt! Kun en time eller noget i den stil," sagde han til pressen ifølge Tennis.com.

"Det er stadig en ny følelse for mig. Jeg har aldrig spillet i Miami før. Jeg har aldrig spillet i en arena. Det er alt sammen nyt for mig, men jeg var meget glad for at vinde så (komfortabelt) i dag."

Selvom han stadig betragter sig selv som en nykommer på ATP Touren, er Marozsan begyndt at finde sig mere og mere tilrette på spillets store scener.

Ungareren nåede tredje runde i sin Australian Open-debut, hvilket var hans bedste Grand Slam-resultat til dato. Dette inkluderede en sejr over den 22.-seedede Francisco Cerundolo undervejs. Han fulgte op med at nå fjerde runde i Indian Wells, hvor han bl.a. vandt over den 24.-seedede Nicolas Jarry.

I Miami holdt Marozsan ikke igen mod danskeren, da han brød hans serv fem gange i kampen - to gange i første sæt og tre gange i andet. Desuden reddede han alle tre breakbolde han stod over for.

"Jeg nyder virkelig at spille her på det højeste niveau. Jeg havde en fantastisk dag i dag og nød hvert øjeblik på Stadium Court. Jeg spillede mod en meget talentfuld spiller. Han er en top 10-spiller, som har potentialet til at blive top 3 en dag," sagde han.

"Jeg forsøgte at lægge pres på ham og spillede meget, meget intens tennis. Han fandt ikke en måde at komme tilbage eller gøre noget anderledes. Men når jeg spiller, prøver jeg ikke at fokusere på ham. Jeg prøver bare at fokusere på mit eget spil."