Novak Djokovic kommer med stor indrømmelse

Af: Nicolai Busekist

|

27/05/2024 13:31

Tennis
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Foto: Victor Velter / Shutterstock.com
Novak Djokovic er kommet med en stor indrømmelse forud for French Open, hvor han håber på at kunne gå hele vejen.

Mest læste i dag

Novak Djokovics mål for French Open er at vinde, selvom han er flov over at indrømme det på grund af sin hidtidige præstation. Serberen har ikke spillet mange turneringer i år, hvilket betyder, at han ikke er inde i en god stime.

Sidste år kom hans sjette nederlag først mod Jannik Sinner ved ATP Finals. I år har han allerede tabt seks kampe på nuværende tidspunkt. Det er også en del af grunden til, at han er flov over at indrømme, at det er hans mål at vinde Roland Garros.

Alt, vi har set fra ham i år, signalerer ikke ligefrem, at han skulle være favorit. Men han er trods alt 24-dobbelt Grand Slam-vinder. Man kan ikke afvise ham, da han mange gange har vist, at han kan vinde, når ingen forventer det.

"Det er svært at tale om. Det er meget subjektivt. Jeg føler mig næsten lidt flov over at sige, hvad mine forventninger er. Alt andet end en titel er ikke tilfredsstillende for mig," sagde han ifølge Tennis Infinity.

"Sådan har det altid været. Jeg ved, det kan lyde arrogant for mange, men jeg mener, at min karriere understøtter det."

Djokovic har stadig den magiske aura omkring sig. Hans præstationer på banen har ikke været gode for nylig, men hans niveau så bedre ud i Genève.

Med nogle kampe i Paris er det ikke utænkeligt, at han kan nå langt i turneringen. Han tager det kamp for kamp, da det ifølge ham selv er for meget at tænke fremad.

"Mine håb og mål er altid de samme, men jeg er nødt til at sænke forventningerne. Når jeg siger det, mener jeg, at jeg måske ikke skal tænke for meget fremad i turneringen og hvem jeg kunne møde i de senere runder, men virkelig tage det dag for dag, skridt for skridt, og virkelig opbygge mit spil. For det er det, jeg virkelig har kæmpet med, ikke at spille på et konsekvent godt niveau," lød det.